Selecteer een pagina

Unit 75

Per direct beschikbaar

Ben je een creatieve ondernemer en op zoek naar een fijne werkruimte voor je bedrijf? Dan hebben we misschien een geschikte ruimte voor je! Unit 75 hebben is zojuist opgeleverd en we zijn op zoek naar een leuke huurder voor onze allerlaatste beschikbare ruimte op dit moment. Dus heb je een reclamebureau, creative agency, videoproductiebedrijf of doe je fotografie, webdesign of heb je een ander creatief bedrijf waar je een atelierruimte voor zoekt? Aarzel dan niet!


NYMA makersplaats

NYMA makersplaats is volop in ontwikkeling en we naderen steeds meer de voltooiing van fase 1 (van de 4). Afgelopen mei zijn hier de eerste huurders ingetrokken en de ruimtes zijn inmiddels goed gevuld met al meer dan 120 creatieve ondernemers. Ook draaien we alweer volop mee in de evenementenkalender, zo hebben we meegedaan met de kunstnacht en vindt op 10 december de tweede NYMA makersmarkt van 2023 plaats met veel publiek.

 

Unit 75 

102 m2 | per direct beschikbaar 

  • Kale huurkosten € 1.162,89
  • Servicekosten € 208,55
  • Voorschot energiekosten € 144,06
  • EPV* € 101,69

Totale huurkosten € 1.617,19
Genoemde prijzen zijn per maand en exclusief btw.

 

* EPV is een energieprestatievergoeding
We hebben het streven met ons gebouw zo energiezuinig mogelijk te zijn en hebben hiervoor verregaande energiebesparende maatregelen getroffen. De Energie Prestatie Vergoeding (EPV) is een vergoeding voor de investeringen die hiervoor zijn gedaan. We verwachten met deze investeringen in de verwarmingsinstallatie de energiekosten beheersbaarder te houden in de toekomst.

De ruimte van 102 m2 grenst aan de nog te ontwikkelen fase 2. Het bevindt zich op de eerste etage en heeft een mooi uitzicht op de Vasim en het buitenterrein aan de ene kant en grenst aan de andere zijde aan de galerij en binnenstraat. De ruimte heeft goed geïsoleerde wanden, deze worden behang klaar opgeleverd. Op de fermacell ondervloer kan zelf een afwerkvloer naar keuze gelegd worden. De ruimte is beschikbaar vanaf 1 november en wordt verhuurd met een jaarcontract.

Je wordt onderdeel van een enorm netwerk aan ondernemers en je mag bij ons gebruik maken van verschillende algemene voorzieningen zoals vergaderruimten (kletshokken), een schaftterras, een stilteruimte en workshopruimte. We hebben zelfs een douche voor als je wilt sporten voordat je aan de slag gaat. Het gebruik van deze voorzieningen is al verdisconteerd in je huurprijs. En mocht je een keer een evenement hebben dan is er veel mogelijk in de binnenstraat. Op het NYMA terrein zijn inmiddels ook de nodige horecagelegenheden gevestigd en broodjes, patisserie en soep kan je halen bij de food gerelateerde makers in ons pand.

Reageren

Hebben we je interesse gewekt of heb je nog vragen? Bel Bas de Vries op 06 2423 6178 of mail naar bas@nymamakersplaats.nl om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging.

©nymamakersplaats & Eek en Dekkers | privacyverklaring | website: Re-Visie.nl

Contact : info@nymamakersplaats.nl