Zeg, wat gebeurt hier allemaal?

Bijzondere samenwerkingen, aankomende workshops en evenementen, updates vanaf onze bouwplaats, toffe nieuwe plannen van makers hier…
Al dat soort nieuwswaardige updates passeren hier de revue. Kijk maar eens.

Stem op NYMA! 

Te gek, het NYMA-terrein is genomineerd voor de tweejaarlijkse Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2024! Een juryprijs én een publieksprijs. Voor de publieksprijs kun je nu online een stem uitbrengen. Help jij ons aan de 1e prijs van €10.000,-?

Stemmen via link in bio! 

Foto: @marenvanderburght 
.
.
.
Het thema voor de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit van 2024 is ‘thuis voelen’. Wat maakt dat je je ergens thuis voelt? Wanneer is het fijn om ergens te zijn? We zijn op zoek naar projecten die bijdragen aan een prettige en leefbare omgeving. Waarbij op een slimme en creatieve manier met de ruimte is omgegaan. Projecten die zorgen voor brede welvaart, door bij te dragen aan aspecten als leefbaarheid, gezondheid, veiligheid, milieu, samenleven, wonen, arbeid en vrijetijd. Een omgeving die uitnodigt om er te verblijven, samen te komen en samen te doen. Nu én in de toekomst.

#nieuws #nijmegen #nyma
Op zondag 15 september doet NYMA makersplaats mee met @openmonumentendag_nijmegen. Nieuwsgierig naar de restauratie van onze monumentale watertoren en haar nieuwe publieksgerichte bestemming? Haak dan aan bij een rondleiding om 10:00 uur of 11:00 uur. Reserveer snel en gratis een plekje via bas@nymamakersplaats.nl.

Meer informatie vind je op openmonumentendagnijmegen.nl.

Foto: Anne Hopman @moreorlessdesign 

#evenement #nymamakersplaats #nyma #openmonumentendag
En... we zijn los! Hoewel veel makers hier nog een beetje in vakantie-modus verkeren, wordt er hard gewerkt aan het bouwen van de steigers rondom de watertoren. 

Nog even en hij is compleet ingepakt, klaar om flink onder handen genomen te worden. Gaan met die banaan!

#ontwikkeling #nyma #nijmegen #nymamakersplaats #watertoren
Voor alles een eerste keer... de allereerste editie van NYMAmakersNIEUWS is uit!
Twee keer per jaar blikken we hiermee terug en vooruit. Wanneer start de bouw van de watertoren eigenlijk? En wat is er komende tijd precies te doen bij NYMA makersplaats? Dat en nog veel meer.

Lees én schrijf je in via de link in bio. 

📷 @marenvdb.photography

#nieuws
Beter een goeie buur... Zo, geeft dít even een lekker inkijkje hoe te gek Expeditie NYMA en de grote opening van het NYMA-terrein was zondag 14 april! 
De energie en veelzijdigheid spat ervan af. Grote dank aan Gemeente Nijmegen voor het extra feestelijke tintje, aan De Schoenfabriek voor het verbinden van al die eigenzinnige ondernemers hier én niet te vergeten de honderden inspirerende makers en fijne buren van de NYMA die er samen iets moois van maakten. Dit is nog maar het begin!

Zien we jullie weer op ons volgende evenement: NYMA makersmarkt op zondag 30 juni?
Fijn Koningsweekend!

Video: Beeldfanaat

#evenement #nyma #nijmegen

Volg ons online!

Volg onze socials voor updates en meer nieuws.

Wil jij 2x per jaar NYMA makersPOST?

Agenda van Het NYMA-Terrein

Wij bevinden ons op het levendige terrein van de NYMA. Een gebied met meerdere mooie locaties waar van alles te zien en doen is. Dwaal eens over het terrein en ga op zoek naar de cultuur, horeca, sport en bedrijvigheid. Op de agenda van het gehele gebied vind je evenementen die meer dan de moeite waard zijn.

Adres

Winselingseweg 16
6541 AK Nijmegen

Contact

info@nymamakersplaats.nl