Zeg, wat gebeurt hier allemaal?

Bijzondere samenwerkingen, aankomende workshops en evenementen, updates vanaf onze bouwplaats, toffe nieuwe plannen van makers hier…
Al dat soort nieuwswaardige updates passeren hier de revue. Kijk maar eens.

Beter een goeie buur... Zo, geeft dít even een lekker inkijkje hoe te gek Expeditie NYMA en de grote opening van het NYMA-terrein was zondag 14 april! 
De energie en veelzijdigheid spat ervan af. Grote dank aan Gemeente Nijmegen voor het extra feestelijke tintje, aan De Schoenfabriek voor het verbinden van al die eigenzinnige ondernemers hier én niet te vergeten de honderden inspirerende makers en fijne buren van de NYMA die er samen iets moois van maakten. Dit is nog maar het begin!

Zien we jullie weer op ons volgende evenement: NYMA makersmarkt op zondag 30 juni?
Fijn Koningsweekend!

Video: Beeldfanaat

#evenement #nyma #nijmegen
Te gek, de kaartverkoop gaat lekker! Bekijk jij docu De gekke mieren van NYMA het liefst op groot scherm in de bioscoop? Vis niet achter het net en koop als de wiedeweerga kaarten voor 17 of 20 april via link in bio.

Gaat dat zien!

#nieuws
Ga mee op Expeditie NYMA!

Op zondag 14 april gaat het avontuur eindelijk van start, met de officiële opening van het gehele @nyma_nijmegen-terrein, van het Waalplein, tot NYMA makersplaats en de Vasim. Dé ultieme kans om dit levendige terrein te ontdekken met al zijn inspirerende ondernemers. We nodigen iedereen, jong en oud, uit om te komen ontdekken, ervaren en genieten op de open dag, waarbij ook veel van onze makers aanwezig zijn met hun workshop of winkel. 

De expeditie strekt zich uit over het hele NYMA-terrein.
We hebben voor elk wat wils. Verwacht zingende grassprieten, een spannende brulrace, toffe BMX-stunts en ons eigen gebrouwen NYMA-biertje door Oersoep. 

Komende weken maken we de workshops van onze makers bekend. 

Belangrijke info:
11:00 tot 17:00;
13:00: officiële opening;
De toegang is gratis;
Voor jong en oud.

#evenement #evenementnijmegen #nijmegen #nyma

Volg ons online!

Volg onze socials voor updates en meer nieuws.

Wil jij 2x per jaar NYMA makersPOST?

Agenda van Het NYMA-Terrein

Wij bevinden ons op het levendige terrein van de NYMA. Een gebied met meerdere mooie locaties waar van alles te zien en doen is. Dwaal eens over het terrein en ga op zoek naar de cultuur, horeca, sport en bedrijvigheid. Op de agenda van het gehele gebied vind je evenementen die meer dan de moeite waard zijn.

Adres

Winselingseweg 16
6541 AK Nijmegen

Contact

info@nymamakersplaats.nl