Zeg, wat gebeurt hier allemaal?

Bijzondere samenwerkingen, aankomende workshops en evenementen, updates vanaf onze bouwplaats, toffe nieuwe plannen van makers hier…
Al dat soort nieuwswaardige updates passeren hier de revue. Kijk maar eens.

Beter een goeie buur... Zo, geeft dít even een lekker inkijkje hoe te gek Expeditie NYMA en de grote opening van het NYMA-terrein was zondag 14 april! 
De energie en veelzijdigheid spat ervan af. Grote dank aan Gemeente Nijmegen voor het extra feestelijke tintje, aan De Schoenfabriek voor het verbinden van al die eigenzinnige ondernemers hier én niet te vergeten de honderden inspirerende makers en fijne buren van de NYMA die er samen iets moois van maakten. Dit is nog maar het begin!

Zien we jullie weer op ons volgende evenement: NYMA makersmarkt op zondag 30 juni?
Fijn Koningsweekend!

Video: Beeldfanaat

#evenement #nyma #nijmegen
Buiten is het nog niet zo goed te zien, maar het is echt zo: de zomer komt er weer aan! Tijd voor de zomereditie van NYMA makersmarkt op zondag 30 juni.

Van 11.00 tot 17.00 uur kun je genieten van het beste van alle geweldige makers uit de regio, zowel binnen het gebouw als buiten op het waalplein. 

Zien we je dan?

#nymamakersplaats #evenement
Te gek, de kaartverkoop gaat lekker! Bekijk jij docu De gekke mieren van NYMA het liefst op groot scherm in de bioscoop? Vis niet achter het net en koop als de wiedeweerga kaarten voor 17 of 20 april via link in bio.

Gaat dat zien!

#nieuws
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Volg ons online!

Volg onze socials voor updates en meer nieuws.

Wil jij 2x per jaar NYMA makersPOST?

Agenda van Het NYMA-Terrein

Wij bevinden ons op het levendige terrein van de NYMA. Een gebied met meerdere mooie locaties waar van alles te zien en doen is. Dwaal eens over het terrein en ga op zoek naar de cultuur, horeca, sport en bedrijvigheid. Op de agenda van het gehele gebied vind je evenementen die meer dan de moeite waard zijn.

Adres

Winselingseweg 16
6541 AK Nijmegen

Contact

info@nymamakersplaats.nl