Op zoek naar een inspirerende plek?

Werkruimte

Behalve ateliers en werkplekken in allerlei vormen en maten faciliteert NYMA makersplaats ook gespecialiseerde werkplaatsen, gezamenlijke vergaderruimtes en een workshopruimte. Zo kan niet alleen de bezoeker en cursist maar óók de ondernemer zich hier ontwikkelen. NYMA makersplaats is als ware een kunstacademie voor ondernemers, waar de maker zich geprikkeld en geïnspireerd voelt om het beste in zichzelf en in de ander naar boven te halen. Een betrokken gemeenschap van getalenteerde mensen die doen wat het ze allerliefst doen.

Ben jij een professionele maker en op zoek naar een werkruimte in een inspirerende omgeving?

Vergadering of bijeenkomst

Op zoek naar een inspirerende locatie en invulling voor een vergadering, heidag, zakelijke bijeenkomst of een origineel (team)uitje in Nijmegen? Bij NYMA makersplaats hebben we verrassend veel in huis. Afgestemd op jouw wensen, mogelijkheden en gezelschap bedenken we graag een passende invulling voor een ochtend, middag of dag.

Vergaderruimtes & workshopruimte
Binnen NYMA makersplaats zijn diverse smaakvolle ruimtes van 2 tot 12 personen, met bijbehorende faciliteiten om prettig te vergaderen of brainstormen. Omgeven door inspirerende ondernemers in een industriële setting. 
Onze industriële binnenstraat is passend in te richten voor jouw perfecte bijeenkomst, tot 150 personen. Onze ruimtes zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag en in het weekend op aanvraag.

Combineer het nuttige met het aangename en vul je vergadering aan met een rondleiding, presentatie, documentaire, een lunch en/of een originele workshop.

Adres

Winselingseweg 16
6541 AK Nijmegen

Contact

info@nymamakersplaats.nl