Kom langs bij NYMA makersplaats

ROUTE & PARKEREN

NYMA makersplaats is gelegen aan de Winselingseweg 16 in Nijmegen.
Er zijn meerdere ingangen, de hoofdingang bevindt zich aan de boulevard aan de zuidgevel, aan de lange zijde van het gebouw.
De makers die zich in het oude gedeelte bevinden, genaamd C3, zijn bereikbaar via Winselingseweg 14. Via de trap op de hoek van het gebouw, direct naast de brug De Oversteek, bereik je de 1e etage.

Parkeer je fiets in daarvoor bestemde fietsenstallingen aan de oostzijde onder de brug, aan de zuidgevel of westzijde van NYMA makersplaats.

Kom je met de auto? Parkeren is gratis op het NYMA terrein, op de aangegeven parkeervakken in de Kolk.

Openbaar vervoer

Vanaf CS Nijmegen loop je in 30 minuten (2,5 km) naar NYMA makersplaats. Neem je bus 85 richting Druten dan snoep je daar de helft vanaf. Vanaf bushalte Merwedestraat is het nog 15 minuten lopen.

Toegankelijkheid

Bezoek je NYMA makersplaats per rolstoel, met kinderwagen of ben je minder goed ter been? Neem dan ingang west of noord en niet hoofdingang zuid, daar stuit je bij binnenkomst op een trap.

NYMA makersplaats is voorlopig nog volop in ontwikkeling en dit gebeurt in fases. Hoewel het terrein buiten en de begane grond goed toegankelijk zijn, geldt dat helaas nog niet voor de eerste verdieping. Deze is enkel per trap te bereiken. Dit gaat in de toekomst, eenmaal af, anders zijn. Excuses voor het ongemak!

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag is het gebouw tussen 09:00 en 17:00 vrij toegankelijk voor iedereen. Loop gerust binnen en neem een kijkje! Niet alle ondernemers zijn gedurende deze kantoortijden aanwezig, ieder vult eigen tijd in en velen zijn geregeld buiten de deur aan het werk.

Op zoek naar een tof cadeau? Er zijn diverse atelierwinkels. De openingstijden verschillen, donderdag leent zich het best om langs te komen tussen 10:00 en 16:00 uur.

Adres

Winselingseweg 16
6541 AK Nijmegen

Contact

info@nymamakersplaats.nl